Arylex™ Active - już dziś zobacz go w akcji! Część 4.

Zapraszamy do obejrzenia ostatniego filmu z serii poświęconej nowej substancji aktywne ArylexTM Active, która już w przyszłym roku pojawi się w herbicydach zbożowych firmy Dow AgroSciences.

Arylex Active to innowacyjna substancja aktywna odpowiadająca potrzebom współczesnego rolnictwa na świecie. Jej unikalne cechy oraz wyjątkowa skuteczność na wiele gatunków chwastów dwuliściennych np.: przytulia czepna, mak polny, bodziszki, jasnoty sprawiają, że stanie się kolejnym standardem w takich uprawach jak zboża czy też rzepak.

Zapraszamy do obejrzenia czwartego odcinka, w którym podsumujemy test substancji aktywnej ArylexTM Active.

Więcej o substancji aktywnej Arylex Active można uzyskać na stronie www.arylex.pl

DOW AGROSCIENCES NA ŚWIECIE

Dow AgroSciences odkrywa, rozwija i wdraża produkty do ochrony upraw rolniczych a także wprowadza rozwiązania biotechnologiczne mające na celu zaspokojenie potrzeb rozwijającego się świata. Siedziba firmy znajduje się w Indianapolis, w stanie Indiana w Stanach Zjednoczonych Ameryki Północnej. Dow AgroSciences jest spółką zależną od firmy The Dow Chemical Company. W roku 2015 globalny obrót firmy wyniósł 6,2 mld dolarów. Więcej informacji można znaleźć na www.dowagro.com. Oraz mediach społecznościowych takich jak: FacebookTwitterLinkedIn, i Google+, jak również można zapisać się do naszego newslettera News Release RSS Feed

.