N-Lock™ – dlaczego warto stosować? - nowy film na YouTube

Firma Dow AgroSciences promuje odświeżona stronę poświęconą stabilizatorowi azotu N-Lock™ www.n-lock.pl.

N-Lock™ jest wyjątkowym produktem, który chroni azot w glebie, dzięki czemu można uzyskać zwyżkę plonów na poziomie średnio 7%. Zapewnia roślinom dostęp do optymalnej ilości azotu bez zmiany poziomu nawożenia! N-Lock™ utrzymuje azot w glebie w przyswajalnej dla roślin formie amonowej.

.

DOW AGROSCIENCES NA ŚWIECIE

Dow AgroSciences odkrywa, rozwija i wdraża produkty do ochrony upraw rolniczych a także wprowadza rozwiązania biotechnologiczne mające na celu zaspokojenie potrzeb rozwijającego się świata. Siedziba firmy znajduje się w Indianapolis, w stanie Indiana w Stanach Zjednoczonych Ameryki Północnej. Dow AgroSciences jest spółką zależną od firmy The Dow Chemical Company. W roku 2015 globalny obrót firmy wyniósł 6,4 mld dolarów. Więcej informacji można znaleźć na www.dowagro.com. Oraz mediach społecznościowych takich jak: FacebookTwitterLinkedIn, i Google+, jak również można zapisać się do naszego newslettera News Release RSS Feed

.