Nowe wydanie magazynu Dobra Uprawa nr 44.

Dobra Uprawa jest cenionym źródłem informacji dla gospodarstw rolnych jak również punktów handlowych i doradców.

W obecnym wydaniu po raz pierwszy, oprócz tradycyjnych zagadnień takich jak mechanizacja, nawożenie czy też technologie uprawy, opisane są produkty aż z trzech firm.

Dzięki połączeniu Dow AgroSciences, DuPont i Pioneer, możemy przedstawć szereg różnych rozwiązań proponowanych rolnikom na wiosnę. Czytelnicy Dobrej Uprawy dostają w swoje ręce niemalże kompletne kompendium wiedzy, która może im się przydać w nadchodzącym sezonie.

W obecnym wydaniu piszemy między innymi.

PixxaroTM - nowy herbicyd do zwalczania chwastów w zbożach!
Mustang ForteTM 195 SE - niezastąpiony w zabiegu podstawowym i korekcyjnym!
Hector Max® 66,5 WG – maksymalna ochrona przed chwastami w kukurydzy!
Rzepaki DuPont Pioneer Protector® – czyli jak się nie dać kile kapustnych
Technologie ochrony zbóż przed chorobami grzybowymi. Programy efektywne czy efektowne?
Profesjonalna uprawa kukurydzy na ziarno

Wersje elektroniczną wydania można pobrać tutaj.

O DowDuPont™ Agriculture, - pion rolniczy firmy DowDuPont (NYSE: DWDP).

DowDuPont Agriculture łączy mocne strony firm DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection i Dow AgroSciences. Dział rolnictwa firmy DowDuPont dostarcza rolnikom na całym świecie najbardziej kompletną ofertę, opracowaną dzięki solidnemu programowi badawczemu w zakresie hodowli, biotechnologii i ochrony upraw. DowDuPont Agriculture dostarcza innowacyjne rozwiązania, pomagając rolnikom zwiększać wydajność i zapewnić bezpieczeństwo żywnościowe dla rosnącej populacji ludzi na świecie. Firma DowDuPont zamierza wydzielić dział rolny z obecnej struktury i stworzyć niezależną, publicznie działającą firmę. Więcej informacji można znaleźć na stronie www.dow-dupont.com.